Skip to content

Spoznajte nas

Ustvarjamo za vas

Prisluhnemo vsem vašim željam in vam izdelamo pohištvo po vaši meri.

Izdelano pohištvo vam naša strokovna ekipa tudi dostavi in sestavi. Da bo vaš dom postal prijeten in topel, v katerega se boste vedno radi vračali, poskrbi naš Ziles team.

Naši začetki segajo v zgodnja 90. leta prejšnega stoletja. Uveljavili smo se kot klasično mizarsko podjetje z izdelavo masivnega lesenega pohištva: stolov, miz, omar, kuhinj, notranjih vrat, lepljencev in ostalega notranjega stavbnega pohištva. 

Danes je podjetje Primož Zidanšek s.p. malo srednje podjetje z moderno, inovativno zasnovo, s tehnično dovršeno proizvodnjo, ki sledi najnovejšim trendom vodilnih svetovnih proizvajalcev pohištva. Imamo jasno začrtane cilje in vizijo v prihodnosti, da postanemo ekološko naravnano podjetje.

Pri proizvodnji pohištva pa  uporabljamo najkakovostnejše materiale uveljavljenih svetovnih proizvajalcev, kot so Egger, Fricheis in drugi.

Vabljeni, da nas obiščete ali nas pokličite!

Za vas skrbi mlada ekipa

Primož ZIDANŠEK

direktor
primoz_zidansek

Primož ZIDANŠEK

direktor
miha

CNC OPERATER

Miha
mark

Material

Mark
aljaz

Razrez

Aljaž
tilen

Montaža

Tilen
sebastjan

Robljenje in sestava

Sebastjan

Novo pri nas

Spletna prodaja pohištva po meri

Pri nas po meri pomeni dostopno za vaš žep.

Želja po spletni trgovini je bila v naših mislih že nekaj časa. Zato smo našo spletno prodajo razdelili v dva segmenta.

Prvi segment je enostavna spletna prodaja gotovih pohištvenih kosov iz našega prodajnega kataloga. Preverite tukaj!

Drugi segment pa zajema načrtovanje naročenega pohištva po meri, kjer si stranka izriše svoj izmerjeni 3D prostor in vanj virtualno umesti pohištvene elemente po svojih željah. Na podlagi izrisa pridobi informativno ponudbo, katero potrdi s plačilom. Stranko kontaktiramo in se dogovorimo za obisk našega merilca, ki opravi še kontrolne meritve prostora,  da se bo pohištvo ujemalo s prostorom v katerega bo nameščeno. Hkrati pa naš merilec stranki prinese na ogled izbrane materiale, ki si jih je izbrala v programu kot so: dekorji, ročaji, tečaji…